Testovi

images18U ovoj kategoriji mogu se naći testovi za proveru znanja hemije iz gradiva za osnovnu školu. Ovo je pre svega namenjeno mojim učenicima, ali i svima onima kojima bi to iz bilo kog razloga bilo interesantno.

Sada je već kraj školske godine, i za učenike koji su upravo završili VIII razred ovo i nije od neke pomoći, sem ako nemaju pametnija posla, pa da ovim putem obnavljaju osnovnoškolsko znanje hemije. Ali ako to zaista i budu činili, naročito za vreme raspusta, onda su u problemu, i to velikom. Uživajte deco dok još niste krenuli u svoje željene, novoupisane srednje škole. Ta manite se hemije. Ali, ako vam treba podsetnik kada dođe nova škola i neka malo opširnija hemija, eh onda ste na pravom mestu.

Ovo je prava stvar za sadašnje, još uvek učenike VII razreda. A i za one buduće, kada budu krenuli sa učenjem hemije. Svi oni će, na njihovu veliku žalost, a što je veoma normalan osećaj, da se ne lažemo, polagati malu maturu i iz hemije. Njima ne bi bilo loše da se pomalo i prisete gradiva prethodnog razreda, rešavajući ove testove,pa čak i dok su na raspustu. Da ih mala matura ne dočeka nespremne.

A budući učenici VII i VIII razreda ovde mogu da vežbaju i proveravaju svoje znanje iz hemije onako kako ga budu sticali u školi.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s